Főoldal / Home

Amit vállalok / What I can do for you


- Digitalizálás, retusálás

Vállalom régi családi papírképek digitalizálását, színezését, javítását, nyomtatását -- a fizika és a természetesség által megengedett határokon belül.

      

A képek válogatása (megtisztítása, letörlése) a megrendelő feladata. Legtöbbször a friss digitális képek is igénylik a szerkesztést. Ezt a Photoshop és Lightroom rendszerekkel vállalom. Az így kapott gyűjteményt elegáns, szép kivitelű könyvbe szerkesztem vagy különálló képekre nyomtatom.

- Nyomtatott Fotókönyv

Természetesen nem csak a régi képeket, hanem bármely más alkalomból készült színes képsorozatot is érdemes nyomtatott fotóalbumba foglalni - hiszen nem mindenki tudja vagy szereti monitoron nézni a képeket. A könyv borítója színes szövet vagy vászon lehet, a lapok kitűnő minőségű, nem sárguló fotópapírból készülnek.

A könyv A5, A4 vagy A3 méretű lehet, 12-50 oldallal. Egy A4 méretű (22x28 cm), 50 oldalas könyvbe akár több száz kép férhet Az ár természetesen a szerkesztési igénytől, valamint a képek és az oldalak számától függ. Irányadóként: egy 30 oldalas könyv kb. 100 szerkesztett képpel mintegy 25-35 ezer Ft (az eredeti képek állapotától függően). Értelemszerűen a felkérésre általam készített képekből is szívesen szerkesztek albumot.

- Esküvő és eseményfotó

Vállalom konferenciák, baráti találkozók, csapatépítés, eljegyzés, esküvői készülődés, hivatalos és templomi ceremóna, lakodalom fényképezését, beleértve a kreatív fotózást is. Az árak legfeljebb mintegy 15 %-al haladják meg a költségeket.

- Felnőtt- és gyermekportré

Akár felnőttek, akár gyermekek fotózásában mindig a kreatív kihívásokat keresem. Vess egy pillantást az eddigi gyűjteményre:

- Épület- és ingatlanfotó

2014-ben az EISA magyar pályázatán az új metróról készült képeim első díjasok lettek:

- Étel- és tárgyfotó

Az étel- és tárgyfotózást elsősorban a stockfotózás miatt gyakorlom. Így vállalom bármely termék, temékcsalád fényképezését albumba, magazinba, weboldalra.

- Weboldal készítés, karbantartás

Igény szerint vállalok fizetős tárhelyen összetett weboldal tervezést, összeállítást, feltöltést, karbantartást, beleértve a menü- és struktúrarendszert, galériákat, levelező- és shopping alrendszereket. Avagy ingyenes tárhelyen egyszerűbb megjelenítést is vállalok (az ingyenes tárhely olcsó, de elérhetősége nem garantált...).

- Ár és szállítás

Minden helyszín, minden eset más és más, ezért előre nem lehet pontos árat mondani. Így a végső ár mindig egyeztetés tárgya. Az itt következő számok ezért inkább irányadók. Kiszállásos munkánál az óradíjam 6-8e Ft. Ehhez számíthatók (5 km-en túl) az utazási és esetleges ellátási költségek (pl. étkezés, szállás). Papírképek digitalizálását és szerkesztését 120 Ft/képért vállalom. Digitális fényképezőgéppel készült képek válogatása, szerkesztése 50 Ft/kép. Fotókönyv szerkesztése esetén képenként további 100 Ft (plusz szállítási költség). Esküvői és eseményfotózás esetén csak az óradíj számít, feltéve, hogy a vendégek száma nem haladja meg az 50-60 főt és az időtartam a 4-6 órát. Ennél nagyobb létszám és hosszabb idő esetén asszisztenciára van szükségem.
A jól sikerült, megszerkesztett képeket nagy felbontású .jpg formátumban, CD-n vagy USB-n adom át, valamint (ha megrendelték) nyomtatott fotóalbumban. Utóbbi több példányban is készülhet, a további példányokra már csak nyomdai és szállítási költséget számolok. Ez pl. egy 50 fős, 6 órás esküvő esetén 400-600 kép is lehet.
Weboldal készítése is nagyon sokféle lehet -- remélem, ez a webhely jó referencia. Az ár függ a tárhelyszolgáltatástól, a képek számától, a grafikai igényességtől, a struktúra összetettségétől, a beillesztett alrendszerektől stb.

- Kapcsolat / Contacts

Kérlek, nézd át a Tomixphoto honlapot. Minden lájkot és commentet örömmel fogadok. Ide kattintva emailben érdeklődhetsz egy esetleges megbízás részletei vagy bármely kép felől, illetve küldhetsz a weboldallal kapcsolatos észrevételeket. Cserébe ingyenesen letölthető háttérképeket kínálok.

Please run over the Tomixphoto site. I'd be glad to receive your Like and comments. Clicking here you can ask details in email about a possible assignment or any picture and send comments with regard this site. In return I offer you free downloadable images.Oldal teteje / Top      Főoldal / Home